SIBICORT emulsiovoide 10/10 mg/g 20 g

Lääke
8,39 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Vahvuus 10/10 mg/g
Pakkauksen koko 1 × 20g
Lääkemuoto emulsiovoide
Tuotenumero (VNR) 024604
Lääkekohde Tarkoitettu ihmisille

Myyntiluvan haltija

ORION CORPORATION

Markkinoija

Orion Oyj

Sibicort-emulsiovoidetta käytetään allrrgisten ihottumien hoitoon ja muihin ihon ärsytysoireisiin etenkin silloin, kun niihin liittyy tulehdusta ja/tai hiivatulehdusta.



Annostelu:

Voidetta levitetään hoidettavalle ihoalueelle ohuelti 1-3 kertaa päivässä. Oireiden lievittyessä riittää tavallisesti voitelu kerran päivässä.


Käyttötarkoitus:

Sibicort-emulsiovoidetta käytetään allergisten ihottumien hoitoon ja muihin ihon ärsytysoireisiin etenkin silloin, kun niihin liittyy tulehdusta ja/tai hiivatulehdusta. Mm. pesuaineihottumat, hyönteisten puremat sekä vaippa- ja taiveihottumat lievittyvät Sibicortilla. Valmisteessa on kaksi vaikuttavaa ainetta: hydrokortisoni vähentää kutinaa, punoitusta sekä turvotusta ja antimikrobinen klooriheksidiiniglukonaatti tehoaa gram-positiivisiin bakteereihin ja myöskin Candida albicans- hiivasieniin.


Yleiset haittavaikutukset:

Sibicort kuuluu mietoihin kortikosteroidivalmisteisiin, joilla haittavaikutukset erittäin harvinaisia. Hoidettaessa laajoja alueita pitkään, etenkin peitesidosta käyttäen, hydrokoertisonin imeytyminen saattaa lisääntyä niin, että ilmenee systeemisiä haittavaikutuksia.


Raskaus ja imetys:

Raskauden ja imetyksen aikana Sibicort-voidetta ei pidä käyttää laajoilla ihoalueilla, suuria määriä eikä pitkiä aikoja.


Huomioitavaa:

Ei tule käyttää virusten aiheuttamien ihoinfektioiden hoitoon
Ei tule käyttää ihohaavaumissa, kuten sääri- ja makuuhaavat
Herkkiä ihoalueita (esim. genitaalialueet, silmänympärykset) hoidettaessa tulee noudattaa varovaisuutta
Valmisteen joutumista silmiin on varottava



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.