Möller Tupla Omega-3+A,D,E-vit 8X100 KAPS

19,77 €
27,46 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 kapseli
Tuotenumero (Muu) 2118743

Markkinoija

Orkla Care Oy

Sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D3- ja E-vitamiineja. DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA+DHA/vrk. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA/vrk. A- ja D-vitamiini edistävät immuunisysteemin normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. E-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.



Annostelu:

2-3 kapselia / vrk.


Käyttötarkoitus:

Ruokavalion täydentäminen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Tiivistetty KALAÖLJY (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), dl-a- tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), aromi (vanilja), retinyylipalmitaatti (A-vit.), kolekalsiferoli (D3-vit.).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.