RAMAVIT MIKSTUURA 500 ML

18,62 €
37,24 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 500ml
Tuotenumero (Muu) 2074086

Markkinoija

Oy Verman Ab

Ramavit mikstuura on hyvänmakuinen nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste. Ramavit mikstuura sisältää orgaanista rautaa sekä tärkeimmät B-ryhmän vitamiinit. Mukana oleva C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä valmiste. Sopii raskauden ja imetyksen aikana. Sopii myös vegaaneille. Rauta ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa.



Annostelu:

15 ml 3 kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Raudan, B-vitamiinien ja C-vitamiinin saannin turvaamiseen


Raskaus ja imetys:

Saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen jääkaapissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravistettava.


Ainesosaluettelo:

Vesi, makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), kirsikkamehutiiviste, happamuudensäätöaineet (natriumsitraatti, sitruunahappo), väri (sokerikulööri), rautaglukonaatti, kirsikka-aromi, C-vitamiini, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), niasiini (B3), pantoteenihappo, B12-vitamiinivalmiste, B6-vitamiini, riboflaviini (B2), tiamiini (B1).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.