Bethover Focus Pore Karpalo 40 poretabl

12,34 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 2 × 20tabletti
Tuotenumero (Muu) 2148484

Markkinoija

Oy Verman Ab

Hyvin maittavat poretabletit karpalon makuisina. 1 poretabletti päivässä. * B1- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä. B12- ja C-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.



Annostelu:

1 poretabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

B-vitamiiniyhdistelmä-poretabletti vireyteen, jaksamiseen ja ajattelun tueksi* sekä päivittäisen B1- ja B12-vitamiinien, pantoteenihapon sekä C- ja E-vitamiinien saannin turvaamiseen.

*B1- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä. B12- ja C-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Huomioitavaa:

Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Sitruunahappo, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti), täyteaine (sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (polyetyleeniglykoli), maltodekstriini, L-askorbiinihappo, väriaine (punajuuriväri), makeutusaine (sukraloosi), E-vitamiini, kalsium-D-pantotenaatti, muunnettu maissitärkkelys, arabikumi, B1-vitamiini, luontainen aromi (karpalo), syanokobalamiini, piidioksidi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.