Ice Power kylmägeeli roll-tuubi 75 ML

10,91 €
145,47 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 1979863

Markkinoija

Fysioline Oy

Ice Power kylmägeeli on saatavilla myös väriaineettomana kätevässä Roll-tuubissa. Roll-tuubin avulla esim. niska-hartiaseudun käsittely onnistuu vaivattomasti. Geeli imeytyy hyvin ja on helppo levittää rollin avulla koskematta käsin geeliin.



Annostelu:

Levitä geeliä roll-tuubista suoraan kipualueelle säännöllisesti 3-6 välein kunnes kipu ja lihasaristus helpottuu. Anna geelin imeytyä, älä hiero!
Ice Power kylmägeeliä suositellaan käytettäväksi yli 6-vuotiaille lapsille. Yli 2-vuotiaille lapsille suositellaan Ice Power Creme kylmävoidetta. Ei alle 2-vuotiaille lapsille.
Käänny lääkärin puoleen, ellei olosi parane 7 päivän jälkeen tai se huononee. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain ulkoiseen käyttöön.


Käyttötarkoitus:

Ice Power kylmägeeli sopii venähdyksien, rasitusvammojen, niska-hartiaseudun kiputilojen hoitoon sekä nopeuttamaan lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana, koska valmisteella ei ole tehty lääkkeenomaisia kliinisiä tutkimuksia raskaana olevilla. Näissä tapauksissa käytön aloituksen tulisi perustua yksilölliseen arviointiin terveydenhuollon ammattilaisen toimesta.


Huomioitavaa:

Varo geelin joutumista silmiin, avohaavoihin ja limakalvoille. Säilytä lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Aqua, L-menthol, Eucalyptus globulus Oil, Glycerin, Alcohol denat., Carbomer Crosspolymer, Triethanolamine.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.