Calcifit Vital 450mg (1 × 120tabl)

Uutuus
23,76 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 2413714

Markkinoija

Takeda Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin. Sisältää kalsiumia, D-vitamiinia sekä foolihappoa. 

Käyttötarkoitus:

Ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin sekä foolihapon tarpeeseen esimerkiksi raskauden aikana. Täydentää kalsiumin, D-vitamiinin sekä foolihapon saantia. 

Kalsium ja D-vitamiini edistävät luuston ja lihasten normaalia toimintaa. 

Foolihapolla on useita vaikutuksia elimistöön, se edistää mm. normaalia veren muodostumista, psykologisia toimintoja sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Raskaana olevan naisen foolihapon puute lisää sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön vaaraa. Foolihapon tarve suurenee raskauden ja imetyksen aikana. Siksi raskauden aikana suositellaan foolihapon käyttöä.

Annostelu:

1-2 tablettia vuorokaudessa

Sisältö:

Kalsium 450 mg, D3-vitamiini 5 µg, foolihappo 200 µg 

Ainesosaluettelo:

Kalsiumkarbonaatti, D-vitamiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), foolihappo, paakkuuntumisenestoaineet (silikonidioksidi, magnesiumstearaatti, steariinihappo), kiillotusaineet (hypromelloosi, talkki), väriaine (titaanidioksidi). 

Ei sisällä gluteenia, munaa, kalaa, pähkinöitä, soijaa, maitoa, laktoosia, seesamia, suolaa, sokeria, hiivaa, säilöntä- tai makuaineita.

Huomioitavaa:

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Säilytys:

Kuivassa paikassa alle 25°C:ssa