Iiris silmätipat CE 20X0,5 ml

14,16 €
1416,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20X0,5 ml
Tuotenumero (Muu) 2152254

Markkinoija

Oy Verman Ab

Pitkään kosteuttavat silmätipat joissa ainoana Suomen markkinalla ristisidottua hyaluronihappoa mikä takaa monikertaisesti pidemmän kosteuttavan vaikutuksen. Hygieeninen pakkaus, säilyvyys avattuna huoneenlämmössä 12 tuntia. Ei sisällä fosfaatteja tai säilöntäaineita joten sopivat piilolinssien käyttäjille. Tipoissa viskoosimpi koostumus levossa; muuttuu juoksevammaksi räpyteltäessä. Tippa pysyy hyvin silmässä ja räpytteleminen on helppoa.



Annostelu:

Tiputa 2 tippaa kumpaankin silmään puristamalla kerta-annospakkausta kevyesti. Sulje kerta-annospakkaus välittömästi käytön jälkeen. Pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa sen ensi avaamisesta.


Käyttötarkoitus:

Iiris-silmätipat on kehitetty kuiville ja ärtyneille silmille. Voit käyttää tippoja päivittäin esim. pakkasen tai ilmastoinnin kuivattamiin silmiin tai kun huomaat, että silmäsi ovat herkistyneet vaikkapa lukemisesta tai ulkoilman pölyistä ja vuotavat runsaasti.

Iiris-tipat voitelevat, kosteuttavat ja korjaavat silmän pintaa tehokkaasti. Tuote sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa ja taittovirhekirurgian jälkitiloissa.


Huomioitavaa:

Vain silmiin. Vain yhdelle käyttäjälle. Älä käytä valmistetta, jos pakkaus on vaurioitunut tai se ei ole kunnolla kiinni, kun avaat sen ensimmäistä kertaa. Älä koske annostelun aikana pakkauksen tippakärjellä silmään äläkä mihinkään muuhunkaan pintaan. Valmiste on viskoosia ja voi välittömästi annostelun jälkeen aiheuttaa lievää, nopeasti ohimenevää näön hämärtymistä. Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen aineelle. Jos hoidon aikana esiintyy ongelmia, keskeytä valmisteen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä valmistetta pakkauksessa ja etiketissä mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.


Ainesosaluettelo:

Ristisidottua natriumhyaluronaattia sisältävä vesiliuos (jossa ristisidottua natriumhyaluronaattia 0,4 %), trometamoli, suolahappo, natriumkloridi ja injektionesteisiin käytettävä vesi. Säilöntäaineeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.