Melarest 1,9 mg Pitkävaikutteinen 90 TABL

24,20 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2396935

Markkinoija

Oy Verman Ab

Pitkävaikutteinen melatoniinivalmiste, jossa tabletin rakenteesta johtuen tabletin liukeneminen on hitaampaa ja melatoniinia vapautuu tasaisemmin noin 5 tunnin ajan. Näin elimistön melatoniinipitoisuus pysyy tasaisena ja vaikutus kestää pitempään. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Pieni, helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ravintolisä.



Annostelu:

1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti niellään kokonaisena veden kera, noin 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.


Käyttötarkoitus:

Melarest Melatoniini helposti nieltävät tabletit sopivat sekä satunnaiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), melatoniini.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.