Bisolduo mansikka/viherminttu 18 kpl

9,96 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 18kpl
Tuotenumero (Muu) 2398410

Markkinoija

STADA Nordic

Kaksivaikutteinen Bisolduo-imeskelytabletti lievittää kuivaa yskää ja rauhoittaa ärtynyttä kurkkua.Annostelu:

Aikuiset ja yli 6-vuotiaat lapset: imeskellään korkeintaan 8 imeskelytablettia vuorokaudessa, riippuen yksilöllisestä tarpeestasi. Jos oireet kestävät yli kolme vuorokautta tai ne pahenevat tai jos ilmenee kuumetta ja/tai muita oireita, ota yhteyttä lääkäriin.
Bisolduo-valmiste on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön eikä sitä saa käyttää yli 30 vuorokautta keskustelematta lääkärin kanssa.


Käyttötarkoitus:

Bisolduo muodostaa suojaavan kalvon kurkun limakalvojen pinnalle. Kalvo suojaa kurkkua ärsykkeiltä, kosteuttaa ärtynyttä limakalvoa sekä lievittää kurkun ärsytystä. Bisolduo-imeskelytabletit ovat saatavana kahtena raikkaana makuna: sitruuna-eukalyptus sekä mansikka-minttu. Valmiste sisältää alunaa ja islanninjäkälää ja se on sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.


Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Bisolduo-valmistetta.


Huomioitavaa:

Bisolduo-valmistetta ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosista.


Ainesosaluettelo:

Islanninjäkälä 80 mg, aluna 5 mg.
Sorbitoli, piidioksidi, makuaineet (mansikka, Frescofort-aromi, piparminttu), talkki, polyetyleeniglykoli, ksantaanikumi, punajuuri, magnesiumstearaatti.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.