Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg mustikka-karpalo 120 purutabl

30,61 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9524839

Markkinoija

Orion Oyj

Uutuusvalmiste Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg mustikka-karpalo on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* pureskeltava B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustustuskyvyn tueksi. 1 marjaisan makuinen purutabletti sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia.  Valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen tabletti on helposti suussa hajoava. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ravintolisä. *Pharmarket MAT 1/2024  



Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää. 


Huomioitavaa:

Vain aikuisille. Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, aromit (karpalo, mustikka, vanilja), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-vitamiini (kolekalsiferoli), tiamiini, foolihappo, biotiini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.