APTUS NUTRISAL JAUHE (1 × 180g)

14,00 €
77,78 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180g
Tuotenumero (Muu) 322385

Markkinoija

Orion Eläinlääkkeet

Lyhyt tuotekuvaus:

Veteen liukeneva täydennysrehu koirille ja kissoille.

 

Käyttötarkoitus:

Nutrisal on veteen sekoitettava ravintolisä kissalle ja koiralle.

Annostelu:

Mittalusikallinen (25 g) ainetta tulee sekoittaa litraan vettä tai ruoka-annokseen. Jätä vesikuppi, johon ainetta on sekoitettu, niin, että eläin voi itse käydä juomassa lisää.Jos eläin kieltäytyy syömästä/juomasta, ainetta voidaan ruiskuttaa pieninä määrinä sen suuhun puhtaalla muoviruiskulla. Heikkokuntoista tai juomisesta kieltäytyvää eläimen aineen saanti on varmistettava useita kertoja päivässä.Eläimen nestetarve on keskimäärin 0,5-1 litra/kg, joten Nutrisal-juomaa tulisi saada sairauden ajan päivittäin vähintään tämän verran.

Ainesosaluettelo:

Yksi gramma jauhetta sisältää:<ul><li>Ravintoaineet: kuiva-aine 98,5 %, tuhka 7,8 %, kloori (Cl) 29,8 mg/g, NaCl 22,7 mg/g, natrium (Na) 18,2 mg/g, kalium (K) 17,8 mg/g.</li><li>Koostumus: glukoosi 60 %, maltodekstriini 30,9 %, natriumbikarbonaatti 3,4 %, kaliumkloridi 3,4 % ja natriumkloridi 2,3 %.</li></ul>

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää.Mikäli eläimen tila ei parane, se heikkenee tai on vakava, ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin.Ravintovalmistepitoisuuksien tarkkuus on +/- 15 %.Ravintovalmiste sopii vain eläinkäyttöön.Ei lasten ulottuville.

Koko:

180 g