Bepanthen Eye silmätipat kerta-annospipetti 20x0,5ml

Ei kuvaa
13,74 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20x0,5ml
Tuotenumero (Muu) 2213619

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita silmissä ovat mm. kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, kirvely, punoitus, rähmiminen, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. Bepanthen Eye silmätippoja:


  • laitetaan yksi tai kaksi tippaa kumpaankin silmään useamman kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan. Tippoja voi hyvin käyttää rauhoittamaan ja lievittämään ärsytystä päivän mittaan. 
  • on miellyttävä käyttää, sillä ne antavat välittömästi helpottavan tunteen: tipat levittyvät helposti silmän pinnalle ja ne lievittävät heti tuntuvasti kuivuuden tunnetta, ärsytystä, kutinaa ja ärsytystä. 


Bepanthen Eye silmätipat

  • kosteuttavat sumentamatta näköä, eikä silmästä tule tahmean tuntuinen. 
  • eivät sisällä säilöntäaineita, joten ne sopivat hyvin pitkäaikaiskäyttöön sekä piilolinssien käyttäjille.


Allergialääkkeet ja allergia yleensäkin kuivattaa silmän kyynelkalvoa ja silmä saattaa tarvita kostutusta myös pitkin päivää. Koska Bepanthen Eye Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita, ne sopivat hyvin käytettäväksi muiden silmätippojen kanssa, vaikka nämä sisältäisivätkin säilöntäaineita. Jos silmään laitetaan samanaikaisesti sekä allergiatippoja että kostutustippoja, tulee valmisteiden käyttökertojen väliin jäädä n. 15 minuuttia. Kostuttavat Bepanthen Eye Silmätipat annostellaan aina viimeisenä.